persbericht

Salesforce kiest Workday Financial Management om Blijvende Groei te Ondersteunen

Marktleider in CRM Breidt het Gebruik van Workday uit voor de Ondersteuning van Ruim 78.000 Medewerkers Wereldwijd

AMSTERDAM, 22 september 2022 /PRNewswire/ -- Workday (NASDAQ:WDAY), toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat Salesforce, wereldwijd marktleider in CRM met meer dan 78.000 medewerkers en honderdduizenden klanten over de hele wereld, de inzet van Workday heeft uitgebreid om de voortdurende wereldwijde groei te ondersteunen. De organisatie heeft gekozen voor Workday Financial Management, Workday Accounting Center, Workday Adaptive Planning en Workday Prism Analytics als uitbreiding op Workday Human Capital Management (HCM), Workday Recruiting, Workday Time Tracking en Workday Payroll voor de VS en Canada, die al eerder in gebruik werden genomen.

De technologie van Salesforce, dat een omzetgroei van 25% realiseerde in het fiscale jaar 2022, helpt bedrijven bij hun digitale transformatie, zodat zij relaties met klanten en werknemers kunnen verstevigen, efficiency kunnen verhogen en beter kunnen samenwerken. Terwijl de organisatie wereldwijd doorgroeit en zijn medewerkers blijft ondersteunen, past Salesforce diezelfde technologiegedreven aanpak toe in de eigen finance en doorlopende HR transformatie.

Met Workday Enterprise Management Cloud heeft Salesforce nu financiële, HR- en operationele data in één aanpasbaar systeem, wat meer inzicht, flexibiliteit en een betere medewerkersbeleving oplevert. Dit biedt onder meer:

  • Een intelligente datakern waarin financiële en HR-inzichten zijn gecombineerd, wat helpt bij gefundeerde besluitvorming;
  • Het vermogen om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden, meerdere scenario's te modelleren en plannen aan te passen;
  • Een real-time overzicht van uitgaven en leveranciers voor het stroomlijnen van het inkoopproces;
  • De analytische basis om grote hoeveelheden operationele activiteiten te verwerken en om te zetten in journaalposten;
  • Continu inzicht in het werknemersbestand, inclusief de vraag naar talent en talentmanagement.

Reacties op het Nieuws
"We hebben uit eerste hand gezien welke mogelijkheden cloudtechnologieën bieden om onze klanten te helpen betere relaties met hun klanten op te bouwen. We passen dezelfde denkwijze toe bij onze eigen technologiestrategie – we richten ons op innovatieve oplossingen die een flexibele basis creëren waardoor we ons kunnen aanpassen en kunnen groeien," zegt Faye Olson, senior vice president, Business Technology, Enterprise Enablement van Salesforce. "De oplossingen van Workday voor financieel management en HR bieden één enkel systeem dat goede samenwerkingsmogelijkheden creëert voor onze financiële en HR-organisaties."

"Als innovators in de cloud begrijpen zowel Salesforce als Workday de waarde van technologie voor het aanjagen van digitale transformatie nu organisaties zich moeten aanpassen om de veranderende wereld van vandaag bij te houden," zegt Doug Robinson, co-president van Workday. "Dat Salesforce de inzet van Workday uitbreidt met financieel management onderstreept de kracht van een complete digitale basis als je door verandering navigeert en financiële en HR-inzichten samenbrengt om groei te stimuleren."

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, die klanten helpt zich aan te passen en te gedijen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel beheer, human resources, planning, kostenbeheer en analytics worden wereldwijd gebruikt door duizenden ondernemingen in uiteenlopende industrieën — van middelgrote bedrijven tot meer dan 50% van de Fortune 500. Ga voor meer informatie naar www.workday.com.

© 2022 Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het Workday logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Workday, Inc. Alle andere merk en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

Toekomstgerichte Verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", "kunnen", "zullen", "plannen", "verwachten" en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het fiscale kwartaal dat op 31 juli 2022 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

Voor meer informatie: KONTAKT: Workday Persdesk: Malika Brahiti, Workday, +33 (6) 80 14 14 47, malika.brahiti@workday.com; Linda Schilperoort, Clarity PR, 31 (0)23 555 34 24, workday@clarity.pr

Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?