Nieuwsberichten

We halen regelmatig de voorpagina.

Geavanceerd zoeken
 • aug 19, 2022
  Executive Finance

  Het verzamelen en registreren van data is vaak geen uitdaging, maar het halen van waarde uit de data zodat je actuele inzichten kunt leveren is dat wel. Tijdens Workday Discover vertelden Picnic en IMC Trading hoe zij de rol van finance zien en hoe zij waarde halen uit hun data.

 • jul 10, 2022
  Finance on a Mission

  In deze aflevering van de podcast Transforming Finance deelt Hette Mollema zijn visie op de rol die finance kan spelen bij digitale transformatie.

 • jun 20, 2022
  Finance on a Mission

  Er bestaat een flinke 'perceptiekloof' tussen Finance en de rest van de organisatie als het gaat om de positie van de finance afdeling. De stem van Finance wordt gehoord, maar in de samenwerking met de business is verbetering mogelijk zodat Finance een volwaardig strategisch business partner kan zijn.

 • jun 13, 2022
  Computable

  Workday onderzoek naar digitale transformatie onder businessleiders laat zien dat bedrijven kampen met 2 obstakels in IT: legacy systemen en datasilo's.

 • jun 10, 2022
  Focus on IT

  Workday stelt Jens Löhmar aan als Chief Technology Officer voor Continentaal Europa en DACH. Löhmar zal zich richten op innovatie en het verder ontwikkelen van de productstrategie en visie van Workday.

 • mei 24, 2022
  Finance on a Mission

  Om strategisch van toegevoegde waarde te zijn, verwachten andere afdelingen dat Finance meer vooruit kijkt en niet alleen verslag doet van wat geweest is.

 • mei 22, 2022
  Executive People

  Workday onderzoek naar digitale transformatie onder businessleiders laat zien dat de digitale strategie bij de meerderheid (57%) van organisaties altijd of vaak wordt ingehaald door de vereisten van de business: de acceleration gap neemt toe.

 • mei 10, 2022
  Dutch IT-Channel

  Workday kondigt nieuwe oplossingen en functionaliteiten aan die klanten wereldwijd helpen om te voldoen aan veranderende regelgeving op het gebied van ESG (Environmental, Social en Governance) en bedrijfsverantwoordelijkheid.

 • apr 5, 2022
  SiliconCanals

  Workday Inc zal de komende twee jaar 1.000 banen toevoegen aan zijn Europese hoofdkwartier in Dublin en een campus van 51.000 vierkante meter in de hoofdstad bouwen om de uitbreiding mogelijk te maken

 • apr 4, 2022
  Het Financieele Dagblad

  Er komt steeds meer nadruk te liggen op hoe bedrijven omgaan met milieu, maatschappij en bestuur (ESG). Het wordt financieel noodzakelijk om actie te ondernemen én verslag uit te brengen over de resultaten. Workday legt uit hoe organisaties dit kunnen aanpakken.

Show 5102550100 per page

Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?