Nieuwsberichten

We halen regelmatig de voorpagina.

Geavanceerd zoeken
 • sep 28, 2022
  Executive People

  Met ambitieuze groeiambities wist Basic-Fit dat het HR-processen moest standardiseren en verbeteren. Met Workday Human Capital Management software blijft Basic-Fit schaalbaar, flexibel, harmoniseren ze hun systemen en zorgen ze voor een verbeterde management- en werknemerservaring.

 • sep 23, 2022
  Techvisor

  Met Workday Enterprise Management Cloud heeft Salesforce nu continue inzicht door één aanpasbaar systeem, meer flexbiliteit en ontstaat er een betere medewerkersbeleving. Zo kan Salesforce blijvende wereldwijde groei ondersteunen.

 • sep 23, 2022
  Dutch IT-Channel

  Workday verwelkomt Angelique de Vries als nieuwe President EMEA. De Vries is ervaren in het versterken van groei van de business met een waardegedreven, klantgerichte aanpak. Bij Workday zal ze de salesactiviteiten in de EMEA-regio gaan aansturen.

 • sep 19, 2022
  Managers Online

  50% van de CIO's heeft moeite met gelijke tred houden met digitale transformatie terwijl technologie tegenwoordig centraal staat in iedere bedrijfsstrategie. Met welke obstakels hebben CIO's te maken?

 • sep 9, 2022
  Channel Connect

  In de sectoren software & services en technologie zijn medewerkers het meest betrokken bij hun organisatie. Dat blijkt uit het rapport van Workday Peakon Employee Voice, dat doorlopend in 17 sectoren wereldwijd data verzamelt en analyseert.

Show 5102550100 per page

Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?