Nieuwsberichten

We halen regelmatig de voorpagina.

Geavanceerd zoeken
 • nov 29, 2022
  Managers Online

  "Een wereldwijd onderzoek van Workday laat zien dat een meerderheid van organisaties investeert in diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI), maar dat veel organisaties niet over de benodigde data beschikken of deze niet effectief gebruiken om strategieën en zakelijke impact te sturen.

 • nov 25, 2022
  Dutch IT-Channel

  Workday kondigde tijdens zijn Workday Rising event in Stockholm een aanhoudend momentum in de EMEA-regio aan, naarmate meer organisaties Workday selecteren om digitale transformatie te stimuleren.

 • nov 17, 2022
  Executive People

  PUMA stroomlijnt zijn wereldwijde HR-processen met één intuïtief systeem van Workday. Door alle informatie en taken in één systeem samen te brengen, veranderde PUMA fundamenteel de manier waarop het HR beheert.

 • nov 16, 2022
  Techzine

  De 7e editie van Workday Rising is begonnen. Co-ceo Chane Fernandez trapt het event af met een keynote.

 • nov 9, 2022
  Financieel Management

  Workday onderzoek onder senior finance en IT-leiders laat zien dat afstemming tussen de CFO en CIO centraal staat bij transformatiesucces.

 • okt 27, 2022
  Executive Finance

  Het rapporteren over de ESG-activiteiten van een bedrijf wordt essentieel. Maar aan ESG zitten nog genoeg haken en ogen. Hette Mollema deelt zijn inzichten in wat er nodig is om ESG verder te ontwikkelen tot hét framework voor verantwoord ondernemen.

 • okt 19, 2022
  ToTalent

  " Hette Mollema, onze vice president Benelux, spreekt met ToTalent over de toekomst van recruitment, het belang van data en het continu herijken van je business model."

 • sep 28, 2022
  Executive People

  Met ambitieuze groeiambities wist Basic-Fit dat het HR-processen moest standardiseren en verbeteren. Met Workday Human Capital Management software blijft Basic-Fit schaalbaar, flexibel, harmoniseren ze hun systemen en zorgen ze voor een verbeterde management- en werknemerservaring.

 • sep 23, 2022
  Techvisor

  Met Workday Enterprise Management Cloud heeft Salesforce nu continue inzicht door één aanpasbaar systeem, meer flexbiliteit en ontstaat er een betere medewerkersbeleving. Zo kan Salesforce blijvende wereldwijde groei ondersteunen.

 • sep 23, 2022
  Dutch IT-Channel

  Workday verwelkomt Angelique de Vries als nieuwe President EMEA. De Vries is ervaren in het versterken van groei van de business met een waardegedreven, klantgerichte aanpak. Bij Workday zal ze de salesactiviteiten in de EMEA-regio gaan aansturen.

Show 5102550100 per page

Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?