Nieuwsberichten

We halen regelmatig de voorpagina.

Geavanceerd zoeken
 • dec 26, 2022
  Dutch IT-Channel

  In een interview met Dutch IT-Channel vertelt Hette Mollema dat Workday veel meer in zijn mars heeft dan louter ‘personeelszaken’. We helpen bedrijven, samen met een groeiende groep partners, bij de omvorming naar een flexibele organisatie die kan inspelen op (snelle) veranderingen.

 • dec 22, 2022
  Executive People

  Workday benoemt Carl Eschenbach (foto) tot co-CEO. Eschenbach werkt komend jaar als co-CEO naast Aneel Bhusri, mede-oprichter en voorzitter. Eschenbach volgt Chano Fernandez op, die zijn functie als co-CEO en lid van de Raad van Bestuur van Workday neerlegt.

 • dec 19, 2022
  RetailTrends

  Digitalisering zet traditionele businessmodellen onder druk. Dat heeft ook grote impact op de HR van supermarkten. Zij zullen hun HR-prioriteiten opnieuw tegen het licht moeten houden

 • dec 2, 2022
  Boom Management

  Het rapport Addressing Burnout Risk in 2022 toont hoe het burn-out risico zich sinds 2021 heeft ontwikkeld in tien sectoren en specifieke geografische regio’s.

 • nov 29, 2022
  Managers Online

  "Een wereldwijd onderzoek van Workday laat zien dat een meerderheid van organisaties investeert in diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI), maar dat veel organisaties niet over de benodigde data beschikken of deze niet effectief gebruiken om strategieën en zakelijke impact te sturen.

 • nov 25, 2022
  Dutch IT-Channel

  Workday kondigde tijdens zijn Workday Rising event in Stockholm een aanhoudend momentum in de EMEA-regio aan, naarmate meer organisaties Workday selecteren om digitale transformatie te stimuleren.

 • nov 17, 2022
  Executive People

  PUMA stroomlijnt zijn wereldwijde HR-processen met één intuïtief systeem van Workday. Door alle informatie en taken in één systeem samen te brengen, veranderde PUMA fundamenteel de manier waarop het HR beheert.

 • nov 16, 2022
  Techzine

  De 7e editie van Workday Rising is begonnen. Co-ceo Chane Fernandez trapt het event af met een keynote.

 • nov 9, 2022
  Financieel Management

  Workday onderzoek onder senior finance en IT-leiders laat zien dat afstemming tussen de CFO en CIO centraal staat bij transformatiesucces.

 • okt 27, 2022
  Executive Finance

  Het rapporteren over de ESG-activiteiten van een bedrijf wordt essentieel. Maar aan ESG zitten nog genoeg haken en ogen. Hette Mollema deelt zijn inzichten in wat er nodig is om ESG verder te ontwikkelen tot hét framework voor verantwoord ondernemen.

Show 5102550100 per page

Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?