Nieuwsberichten

We halen regelmatig de voorpagina.

Geavanceerd zoeken
 • sep 23, 2022
  Techvisor

  Met Workday Enterprise Management Cloud heeft Salesforce nu continue inzicht door één aanpasbaar systeem, meer flexbiliteit en ontstaat er een betere medewerkersbeleving. Zo kan Salesforce blijvende wereldwijde groei ondersteunen.

 • sep 23, 2022
  Dutch IT-Channel

  Workday verwelkomt Angelique de Vries als nieuwe President EMEA. De Vries is ervaren in het versterken van groei van de business met een waardegedreven, klantgerichte aanpak. Bij Workday zal ze de salesactiviteiten in de EMEA-regio gaan aansturen.

 • sep 19, 2022
  Managers Online

  50% van de CIO's heeft moeite met gelijke tred houden met digitale transformatie terwijl technologie tegenwoordig centraal staat in iedere bedrijfsstrategie. Met welke obstakels hebben CIO's te maken?

 • sep 9, 2022
  Channel Connect

  In de sectoren software & services en technologie zijn medewerkers het meest betrokken bij hun organisatie. Dat blijkt uit het rapport van Workday Peakon Employee Voice, dat doorlopend in 17 sectoren wereldwijd data verzamelt en analyseert.

 • sep 7, 2022
  Finance on a Mission

  De Europese bankensector is al tijden rijp voor digitele transformatie. Toch blijft grote digitale verandering vaak uit. We zetten de belangrijkste obstakels voor de bankensector voor je op een rij.

 • aug 19, 2022
  Executive Finance

  Het verzamelen en registreren van data is vaak geen uitdaging, maar het halen van waarde uit de data zodat je actuele inzichten kunt leveren is dat wel. Tijdens Workday Discover vertelden Picnic en IMC Trading hoe zij de rol van finance zien en hoe zij waarde halen uit hun data.

 • jul 10, 2022
  Finance on a Mission

  In deze aflevering van de podcast Transforming Finance deelt Hette Mollema zijn visie op de rol die finance kan spelen bij digitale transformatie.

 • jun 20, 2022
  Finance on a Mission

  Er bestaat een flinke 'perceptiekloof' tussen Finance en de rest van de organisatie als het gaat om de positie van de finance afdeling. De stem van Finance wordt gehoord, maar in de samenwerking met de business is verbetering mogelijk zodat Finance een volwaardig strategisch business partner kan zijn.

 • jun 13, 2022
  Computable

  Workday onderzoek naar digitale transformatie onder businessleiders laat zien dat bedrijven kampen met 2 obstakels in IT: legacy systemen en datasilo's.

 • jun 10, 2022
  Focus on IT

  Workday stelt Jens Löhmar aan als Chief Technology Officer voor Continentaal Europa en DACH. Löhmar zal zich richten op innovatie en het verder ontwikkelen van de productstrategie en visie van Workday.

Show 5102550100 per page

Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?