persbericht

Workday opnieuw uitgeroepen tot leider in 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises

Bedrijf gepositioneerd als leider op basis van volledigheid van visie en uitvoerend vermogen

AMSTERDAM, September 7, 2023Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), leider in enterprise cloud applications voor finance en human resources, kondigt aan dat het door Gartner, Inc. is gepositioneerd in het leiderskwadrant van de 2023 Gartner Magic Quadrant voor Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises. De positionering is gebaseerd op volledigheid van visie en uitvoerend vermogen. Een gratis exemplaar van het rapport is hier beschikbaar.

Workday Enterprise Management Cloud levert een aanpasbare architectuur die de ecosystemen van servicegerichte organisaties verenigt om financiële, personeels- en operationele gegevens samen te brengen om gedetailleerd inzicht te bieden in één enkel registratiesysteem. Met kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) ingebed in deze architectuur, versterken Workday Financial Management, Workday Human Capital Management (HCM), Workday Adaptive Planning, Workday Accounting Center, Workday Prism Analytics, en Workday Spend Management werknemers op intelligente wijze door automatisering van zakelijke en financiële processen om organisaties te helpen op nieuwe manieren te werken en het volledige potentieel van hun meest waardevolle bezit te realiseren: hun mensen.

“Workday is het enige cloud-native ERP-platform dat speciaal ontworpen is voor servicegerichte organisaties om finance en mensen samen te beheren in één uniform systeem,” zegt Terrance Wampler, group general manager, office of the CFO bij Workday. “Met één enkele bron van waarheid voor financiële en personeelsgegevens en een aanpasbare architectuur met AI en ML als kern, krijgen Workday-klanten een beter inzicht in wat de winstgevendheid op het meest gedetailleerde niveau drijft, waardoor ze snel kunnen schakelen om aan de behoeften van hun bedrijf te voldoen.”

Het potentieel van mensen, processen en data ontsluiten
Met meer dan 10.000 klanten in 175 landen blijft Workday effectief presteren voor klanten en innovatieve oplossingen leveren die servicegerichte ondernemingen helpen zich aan te passen en te gedijen in de veranderende arbeidswereld.

 

Met Workday kunnen organisaties:

 

  • Zakelijke flexibiliteit op snelheid en schaal omarmen met een architectuur die eigendom is van het bedrijf, waardoor de afhankelijkheid van IT wordt geminimaliseerd.
  • Samenwerken met bestaande technologie-ecosystemen in een groot aantal sectoren en Workday eenvoudig uitbreiden met low of no code technologie, met behoud van hetzelfde beveiligingsniveau.
  • Rechtstreeks gedetailleerdere inzichten krijgen in winstgevendheid en prestaties om zelfverzekerde beslissingen te nemen vanuit één betrouwbare bron van waarheid die financiën, human resources en operationele gegevens verenigt.
  • Werknemers in staat stellen om zinvoller werk te verrichten door over te stappen van handmatige invoer en correctie naar contactloze verwerking met AI en ML ingebed in kernprocessen.
  • Waardevolle inzicht krijgen in de vaardigheden van het personeel, waardoor teams hiaten kunnen begrijpen, kunnen bepalen welke vaardigheden ze nu en in de toekomst nodig hebben, en mogelijkheden voor herplaatsing kunnen identificeren.

 

Innovatie stimuleert klanttevredenheid

In een recent klantenonderzoek beoordeelden klanten van Workday Financial Management en Workday HCM Workday met 97 procent voor algehele klanttevredenheid. Daarnaast documenteert Gartner Peer Insights klantervaringen door middel van geverifieerde beoordelingen en peer reviews. Vanaf 1 juli 2023 bevatten Workday-klantbeoordelingen het volgende:

 

  • “De mate van configuratie van het systeem en de voortdurende toewijding om nieuwe en verbeterde functies te leveren, stelt ons in staat om te schalen, aan te passen en te groeien naarmate ons bedrijf en de behoeften van de industrie evolueren. Workday luistert naar hun klanten en heeft een van de sterkste en actieve communities die ik ooit heb gezien.” – VP, Accounting Systems in de financiële sector [lees volledige recensie]
  • “We hebben het in 2021 geïmplementeerd en hebben sinds de implementatie elke maand consistente vooruitgang geboekt. Met een sterk administratief team voor het Workday-product is bijna alles mogelijk.” – Workday Financial Administrator in de verzekeringsbranche [lees volledige recensie]
  • "Uiteindelijk hebben we voor Workday gekozen, niet alleen vanwege hun cultuur en samenwerking, maar ook vanwege het vermogen om teams op één plek samen te brengen om ERP/HCM van backoffice naar een operationele toolset te transformeren." SVP Finance, Analytics & Supply Chain in de detailhandel [lees volledige recensie]
  • “Workday was en is een uitstekende partner. We hebben het Workday ERP-platform gebruikt om de transformatie binnen de financiële afdeling van onze organisatie te stimuleren. Ze zijn echte partners geweest bij het innoveren van de oplossing.” Chief Accounting Officer in de banksector [lees volledige recensie]

 

Extra informatie

 

Gartner Magic Quadrant voor Cloud ERP voor servicegerichte ondernemingen, Denis Torii, Sam Grinter, Tim Faith, Naveen Mahendra, Neha Ralhan, Robert Anderson, 29 August 2023.

 

Gartner disclaimer:
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt genoemd in onze onderzoekspublicaties, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

De inhoud van Gartner Peer Insights bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en mag niet worden opgevat als feitelijke uitspraken, noch vertegenwoordigen ze de mening van Gartner of zijn gelieerde ondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die in deze inhoud wordt genoemd, noch geeft het enige garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de juistheid of volledigheid ervan, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk, PEER INSIGHTS en MAGIC QUADRANT is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Workday
Workday is een leidende leverancier van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, die klanten helpt zich aan te passen en succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Workday-applicaties voor financieel management, human resources, planning, kostenbeheer en analytics zijn ontwikkeld met artificial intelligence en machine learning in hun kern. Daarmee helpt Workday organisaties over de hele wereld de toekomst van werk te omarmen. Workday wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 10.000 organisaties in verschillende sectoren - van middelgrote bedrijven tot meer dan 50 procent van de Fortune 500-bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.workday.com.

© 2023 Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het Workday-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Workday, Inc. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, waaronder onder meer verklaringen met betrekking tot de plannen, overtuigingen en verwachtingen van Workday.

Deze toekomstgerichte verklaringen zijn alleen gebaseerd op de informatie die momenteel beschikbaar is en onze huidige overtuigingen, verwachtingen en veronderstellingen. Omdat toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben op de toekomst, zijn ze onderhevig aan inherente risico's, onzekerheden, veronderstellingen en veranderingen in omstandigheden die moeilijk te voorspellen zijn en waarover we geen controle hebben. Als de risico's werkelijkheid worden, aannames onjuist blijken te zijn, of als we onverwachte veranderingen in omstandigheden ervaren, kunnen de daadwerkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die worden geïmpliceerd door deze toekomstgerichte verklaringen. Daarom moet u niet afgaan op toekomstgerichte verklaringen. Risico's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, risico's beschreven in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission ("SEC"), inclusief ons formulier 10-Q voor het fiscale kwartaal dat eindigde op 31 juli 2023, en andere rapporten die we hebben en van tijd tot tijd zullen indienen bij de SEC, waardoor de werkelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen. Workday verplicht zich niet, en is niet van plan, dergelijke toekomstgerichte verklaringen na de datum van dit persbericht te updaten.

Alle nog niet uitgebrachte services, features of functies waarnaar wordt verwezen in dit document, op onze website of in andere persberichten of openbare verklaringen die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken van Workday worden gewijzigd en worden mogelijk niet zoals gepland of helemaal niet geleverd. Klanten die Workday-services aanschaffen, moeten hun aankoopbeslissingen nemen op basis van services, features en functies die momenteel beschikbaar zijn.

Media contacts:

María Paola Sánchez
Workday EMEA
+34 606 395 458 
m.sanchez@workday.com

 

Yvon Reitsma/ Anniek de Hoop
It´s a Rep
+31 (0) 61 51 30 727 / +31 (0) 64 66 38 310
workday@itsarep.nl


Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?