persbericht

Aon kiest voor Workday Financial Management

Na een succesvolle implementatie van Workday HCM breidt verzekeringsmakelaar Aon uit met Workday Financial Management

PLEASANTON, CA--(Marketwired - Nov 19, 2015) - Workday, Inc. (NYSEWDAY), leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat Aon (NYSEAON), wereldwijd leider in riskmanagement, verzekeringsmakelaardij, HR-oplossingen en administratieve dienstverlening, haar Workday dienstenpakket uitbreid met Workday Financial Management. De keuze voor Workday Financial Management maakt Aon, na de eerdere implementatie van Workday Human Capital Management (HCM), één van de grootste gebruikers van Workday's gecombineerde toepassingen om financiële, werknemer-gerelateerde en operationele data te beheren en hieruit inzichten te verkrijgen.

Met meer dan 70.000 werknemers in 120 landen is Aon één van de grote makelaardijen in verzekeringen, met een consultancy-organisatie die zich bezighoudt met risicobeheer en human capital. Wereldwijde businessunits zijn onder andere Aon BenfieldAon Hewitt en Aon Risk Solutions. De focus op optimalisatie van resources, zowel op het terrein van financiën als van arbeid, om klantsucces te waarborgen, heeft ertoe geleid dat Aon besloten heeft zijn Workday implementatie uit te breiden en voor één wereldwijd systeem voor de organisatie te kiezen om wereldwijde groei te stimuleren.

Om Workday Financial Management wereldwijd in te zetten, maakt Aon gebruik van de expertise van de afdeling Cloud Solutions binnen Aon Hewitt. Dit bedrijfsonderdeel heeft Workday producten bij meer dan 200 klanten geïmplementeerd en verschillende ondersteunende diensten geleverd.

Door gebruik te maken van Workday's eenduidige applicaties verwacht Aon:

  • Gebruik te maken van ingebouwde rapportage en analytics om leidinggevenden in de organisatie te voorzien van real-time inzichten waarop acties kunnen worden ondernomen. Dit stelt hen in staat sneller en met meer zekerheid goed geïnformeerde besluiten te nemen die waarde voor klanten en aandeelhouders vergroten.
     
  • Transparantie en relevantie in financiële data te vergroten met één samengevoegde financiële applicatie voor alle behoeften op het gebied van accounting en rapportage voor alle businessunits en kantoren wereldwijd. Door gebruik te maken van Worktags kan Aon eenvoudig data analyseren, verder inzoomen en rapporteren op regio, afdeling of klant. Hierop kunnen acties worden ondernomen die tot betere resultaten leiden.
     
  • Efficiëntieverbeteringen en productiviteitwinst te realiseren door minder tijd kwijt te zijn aan handmatige processen als het extraheren en consolideren van data voor spreadsheet berekeningen. Als gevolg hiervan kan Aon resources toewijzen aan werkzaamheden die een grote impact zullen hebben op de effectiviteit van de business.
     
  • Dat zijn on-the-go, wereldwijde werknemersbestand te allen tijde toegang krijgt tot informatie waarop actie kan worden ondernomen.

Quotes
 "Om onze klanten wereldwijd de beste diensten en oplossingen te bieden, is het belangrijk dat we een technologisch fundament hebben dat onze mensen en financiën verenigt, zodat we daaruit de inzichten kunnen verkrijgen die binnen de business nodig zijn", zegt Laurel Meissner, senior vice president en global controller van Aon. "Het overzicht behouden op accounting, financiële rapportages en compliance, vraagt om diepgaande kennis over ons dagelijks financieel presteren. Workday stelt ons in staat meer controle te hebben op financiële prestaties met daarbij direct inzicht in de huidige staat van de business. De continue innovatie verzekert ons ervan dat we altijd up-to-date zijn met nieuwe standaarden en regelgeving voor iedere regio waarin we actief zijn."

"Als Workday Services Partners hebben we honderden klanten geholpen met de implementatie en ondersteuning van Workday. Daarbij hebben we de waarde gezien van een samengevoegd systeem voor finance en HR om tot betere bedrijfsresultaten te komen", vertelt Jonathan Schembor, directeur Cloud Solutions bij Aon Hewitt. "Door Workday Financial Management in de hele organisatie te gaan gebruiken, zullen we deze voordelen uit eerste hand ervaren, versterken we onze capaciteiten en doen we expertise op om onze klanten met een volledig spectrum aan diensten te bedienen - van advies tot uitrol en met doorlopend ondersteuning - voor alle Workday producten."

"Als één van 's werelds grootste en meest succesvolle verzekeringsmakelaars en professionele dienstverleners, versterkt Aon's keuze voor Workday Financial Management het gegeven dat wereldwijd leidinggevenden kijken naar een cloud-gedreven, op data gestoelde aanpak als een manier om real-time finance een concurrentievoordeel te geven en behouden", zegt Aneel Bhusri, medeoprichter en CEO van Workday. "Met Workday is Aon in staat vergaande inzichten in alle businessunits op te doen, wat beslissers in staat stelt prestaties van medewerkers en finance beter af te stemmen om voor groei van de business te zorgen."

Over Workday
 Workday is toonaangevend leverancier van enterprise cloud applicaties voor human resources en finance. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", "kunnen", "zullen", "plannen", "verwachten" en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 31 july 2015 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2015. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Contact informatie:

Voor meer persinformatie:
Lisa Stassoulli
Workday
+44 (0) 7568 377476
lisa.stassoulli@workday.com

Majoy Koetsier-Juriaans
Yellow Communications
+31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com


Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?