persbericht

TomTom kiest Workday voor HR transformatie

Wereldwijd leider in navigatie en kaarten verhuist HR naar de cloud

AMSTERDAM, NEDERLAND--(Marketwired - Mar 16, 2016) - Workday, Inc. (NYSEWDAY), een leider van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag aan dat TomTom, wereldwijd leidend in levering van locatie en navigatie producten en diensten, gekozen heeft voor Workday Human Capital Management (HCM). Met Workday is TomTom van plan zijn HR- en talent management activiteiten te transformeren van een traditionele technologie naar een cloud-gebaseerd systeem, dat werknemers en managers via self service voorziet van informatie om betere beslissingen te kunnen maken, waar ze zich ook bevinden en op elk device.

Vanuit het hoofdkwartier in Amsterdam ontwikkelt TomTom navigatie en locatie producten en diensten waarmee miljoenen mensen slimmere beslissingen kunnen nemen. Met activiteiten in 35 landen en meer dan 4600 werknemers, plaatst TomTom mensen en innovatie in de kern van zijn business. Hierdoor ontstond de behoefte aan een modern HR-systeem dat niet alleen kan helpen het beste talent in de markt te vinden en aan te trekken, maar dat ook een betere gebruikerservaring biedt zodat werknemers meer betrokken zijn.

Workday HCM stelt TomTom in staat:

 • Wereldwijd één bron te hebben voor alle HR-informatie
   
 • Om managers beter zicht en inzicht te geven in hun teams die verspreid zijn over meerdere regio's, waardoor ze sneller mensen kunnen aanstellen en betere beslissingen met betrekking tot personeelsbeheer kunnen nemen
   
 • Werknemers via self service toegang te verlenen tot relevante informatie en het uitvoeren van taken vanaf mobiele apparaten
   
 • Wereldwijd HR-processen te harmoniseren en activiteiten te stroomlijnen om overal binnen de organisatie meer efficiëntie en grotere productiviteit te behalen
   
 • Toegang te krijgen tot continue innovatie van Workday's ontwikkeling met een enkele coderegel geleverd in de cloud
   

Reacties op het nieuws
"Mensen en innovatie vormen het hart van het succes van TomTom, wat maakt dat het cruciaal is om tijdens de verdere groei van het bedrijf te beschikken over tools als Workday, om toptalent te vinden en huidige werknemers te behouden", zegt Arne-Christian van der Tang, senior vice president Group HR bij TomTom. "Workday deelt de waarden van TomTom en zijn toewijding aan het bieden van de beste oplossingen die onze werknemers iedere dag in staat stellen meer te bereiken. Zij begrijpen het belang van een betrokken gebruikerservaring en self service, door HR tools te leveren die ons helpen een meer verbonden personeelsbestand te creëren en ook in de toekomst succesvol te zijn."

"We zijn verheugd dat vooraanstaande organisaties in Nederland, zoals TomTom, onze technologie kiezen om werknemers, managers en HR-leiders met de informatie in staat te stellen slimmere en snellere beslissingen te nemen, waar en wanneer dat ook nodig is", zegt Chano Fernandez, president EMEA bij Workday. "Door af te stappen van de traditionele technologie en naar de cloud te switchen, helpt TomTom in het transformeren van HR met een systeem dat ontworpen is betere inzichten over zijn mensen te leveren en betere resultaten voor de business te bereiken."

Over Workday
Workday is toonaangevend leverancier van enterprise cloud applicaties voor human resources en finance. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie op www.workday.com.en www.workday.com/nl.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", "kunnen", "zullen", "plannen", "verwachten" en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 30 april 2015 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2016. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Contact informatie:

Voor meer persinformatie:
Workday
Lisa Stassoulli
telefoon +44 (0)7568 377476
e-mail lisa.stassoulli@workday.com

Yellow Communications
Majoy Koetsier-Juriaans
telefoon +31 (0)23 555 34 24
e-mail workday@yellow-communications.com


Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?