persbericht

Workday benoemt leidinggevende voor informatie

Diana McKenzie, eerder Senior Vice President en CIO van Amgen wordt lid van het leiderschapsteam van Workday

PLEASANTON, CA--(Marketwired - Feb 4, 2016) - Workday, Inc. (NYSEWDAY), leider in cloud-toepassingen voor ondernemingen voor financiën en human resources heeft Diana McKenzie benoemd als hoofd voor informatie ( chief information officer - CIO). Met als directe chef Co-President Mark Peek zal Diana de verantwoordelijkheid wereldwijd hebben voor de organisatie van de diensten op het gebied van informatie.

Voordat ze bij Workday ging werken was Diana senior vice president en CIO van Amgen, waar ze twaalf jaar zeer geavanceerde analytische hulpmiddelen en informatie-technologie (IT) aanwendde om de onderneming continu een leidende voorsprong op de concurrenten te geven. En voor Amgen werkte Diana in een scala aan leidende functies op het gebied van IT bij “Eli Lilly and Company”.

In haar werkjaren van bijna dertig jaar is Diana een actieve leider geweest in verschillende organisaties wat betreft handel, technologie en regering en in 2015 kreeg ze erkenning als een van de "Top 50 Most Powerful Women in Technology" (vijftig meest machtige vrouwen in technologie) door de National Diversity Council. Diana heeft een BA in computer-informatiesystemen van de universiteit van Purdue.

Reacties op het nieuws
"Naar mijn ervaring is er niets dankbaarder werk dan het versnellen van de groei van een onderneming door manieren te ontwikkelen dat een organisatie zijn voordeel kan doen van nieuwe technologieën om het beste uit mensen en data te halen", zo stelde Diana McKenzie, hoofd voor informatie van Workday. "Ik verheug me bijzonder om voor een bedrijf te gaan werken dat gelooft dat technologie de basis is voor de groei van een onderneming. Workday bewijst dit continu met de beste financiële en HR-toepassingen die werken zoals mensen echt willen werken en voor de kennis zorgen die zaken verder helpen."

"Als leider in ondernemingssoftware brengen we steeds het interne gebruik van technologie een stuk verder om werkelijk elke hoek van onze industrie te optimaliseren en onze mensen met hulpmiddelen en inzichten uit te rusten om zelfs nog productiever te zijn", stelde Mark Peek, co-president, Workday. "Met de winst van een persoon van het kaliber van Diana als lid van het leiderschapsteam, gaan we door met het succes uitbouwen. Haar passie voor het ontwikkelen van teams en het verder brengen van ondernemingen met technologie zal ons de volgende fase van groei brengen."

Over Workday
Workday is een leidende leverancier van cloud-toepassingen voor ondernemingen voor financiën en human resources. Opgericht in 2005 zorgt Workday voor toepassingen voor financieel management, omgaan men menselijk kapitaal en analytische toepassingen ontworpen voor de grootste onderneming ter wereld, onderwijsinstituten en regeringsorganisaties. Meer dan 1.000 organisaties, uiteenlopend van middelgrote ondernemingen tot bedrijven uit de Fortune 50 hebben gekozen voor Workday.

(C) 2016. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn gedeponeerde handelsmerken van Workday, Inc. Namen van andere merken en producten zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectievelijke houders.

Contact informatie:Contactpersonen voor de media
Jeff Shadid
Workday
+1 (405) 834-7777
jeff.shadid@workday.com

Lisa Stassoulli
Workday
+44 (0)7568 377476
lisa.stassoulli@workday.com


Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?