persbericht

Workday genoemd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties

Workday is voor het derde jaar op rij gepositioneerd als Leader en heeft de hoogste positie behaald op het gebied van uitvoerend vermogen

AMSTERDAM, Aug. 22, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner, Inc. is gepositioneerd als Leader in het “Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties” [1]. Workday werd voor het derde jaar op rij erkend als Leader en behaalde de hoogst mogelijke positie op het gebied van uitvoerend vermogen.

Organisaties vertrouwen steeds meer op Workday Human Capital Management (HCM) om de betrokkenheid en productiviteit van werknemers te vergroten en de continu veranderende bedrijfsbehoeften bij te houden. Met meer dan 70% van de 2.200+ Workday-klanten live en een klanttevredenheidsscore van 98%, levert Workday de visie en innovatie die organisaties wereldwijd nodig hebben om concurrerend te blijven, met onder meer nieuwe ontwikkelingen die het volgende mogelijk maken:

  • Meer openheid en uitbreidingsmogelijkheden voor een unieke bedrijfsvoering: Workday creëert meer openheid voor klanten, door uit te breiden naar andere omgevingen en applicaties. Early adopters bouwen en implementeren applicaties met het Workday Cloud Platform, waarmee ze de weg openen voor andere klanten en partners zodat ook zij in de toekomst gebruik kunnen maken van API’s en Workday-tools. Door een samenwerking met Slack helpt Workday mensen nog beter contact te leggen en samen te werken in hun gebruikelijke werkomgeving.
     
  • Meer intelligente technologie om een naadloze ervaring voor werknemers te creëren: Workday creëert slimmere tools om taken te versimpelen en de algehele beleving voor de werknemers te verbeteren. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een conversationele interface: Workday Assistant. Workday Assistant gebruikt Natural Language Processing om werknemers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden te voorzien van real-time informatie, aanbevelingen en best practices. Workday werkt daarnaast aan een nieuwe menselijke beleving voor een meer verbonden, persoonlijke en aantrekkelijke digitale ervaring. In Workday Learning zorgt een aangepaste, op machine learning gebaseerde mediatranscriptie voor verbeterde toegankelijkheid en video search voor gebruikers.
     
  • Verbeterde wereldwijde mogelijkheden om groei te stimuleren: De Workday Customer Community blijft toegevoegde bedrijfswaarde leveren aan de meer dan 31 miljoen gebruikers wereldwijd, door gebruik te maken van Workday-applicaties in meer dan 200 landen en in meer dan 30 talen. Naarmate de klantcommunity groeit, blijft Workday haar mogelijkheden verder uitbreiden met initiatieven als het Workday Global Payroll Cloud-programma. Hiermee kunnen klanten de juiste lokale payroll provider kiezen die past bij hun behoeften, terwijl ze tegelijkertijd de kosten en tijdsduur verlagen die komen kijken bij het uitrollen, integreren en managen van externe payroll solutions. Workday heeft op dit moment 20 payroll partners wereldwijd, die voorzien in gecertificeerde integraties in meer dan 127 landen.

“We geloven dat de erkenning van Workday door Gartner als Cloud HCM Leader voor het derde jaar op rij aantoont welk innovatie- en supportniveau we leveren aan klanten over de hele wereld. Dit wordt nog eens versterkt door een klanttevredenheidsscore van 98%”, zegt Cristina Goldt, vice president HCM Products bij Workday. “Sommige van ’s werelds grootste organisaties, waaronder Fortune 50 en Fortune 500 bedrijven, gebruiken Workday vanwege onze jarenlange ervaring met het snel live krijgen van klanten waardoor ze direct waarde realiseren. We kijken er naar uit om onze samenwerking met onze klanten voort te zetten en de technologie en ervaring te blijven leveren die hun verwachtingen overtreffen terwijl we ze helpen de groei en het succes van hun bedrijf te vergroten.”

Aanvullende informatie

1 Gartner “Magic Quadrant for Cloud HCM Suites for Midmarket and Large Enterprises,” door Melanie Lougee, Ranadip Chandra, Ron Hanscome, Helen Poitevin, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Sam Grinter, John Kostoulas, Jason A. Cerrato, 15 August 2018.

Over het Magic Quadrant
Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst in zijn onderzoekspublicaties aan, en het adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de beste beoordelingen of andere aanduidingen te selecteren. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke constateringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of geïmpliceerd, in relatie tot zijn onderzoeken, inclusief garanties over verkoopbaarheid of gebruik voor een bepaalde toepassing.

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van financial management, human capital management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen, opleidingsinstituten en overheidsinstellingen wereldwijd. Talloze ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 50 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen.

© 2018. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 30 april 2018 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2018. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications, Lisa Elzinga, telefoon +31 (0)23 555 34 24, e-mail workday@yellow-communications.com.


Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?