persbericht

Workday trotse gastheer van Workday Rising Europe 2015

Eerste keynote wordt live uitgezonden

PLEASANTON, CA en DUBLIN, IERLAND--(Marketwired - Nov 18, 2015) - Workday, Inc. (NYSEWDAY), een vooraanstaand leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, maakt vandaag bekend dat het van 1 tot 4 december in Dublin (Ierland) gastheer zal zijn van het evenement Workday Rising Europe 2015. Dit jaarlijkse klantevenement biedt klanten, prospects, partners, sponsoren en werknemers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren hoe vooraanstaande organisaties hun finance en HR-systemen naar de cloud verplaatsten, om groei van de business te bewerkstelligen en zich op de toekomst voor te bereiden.

De eerste keynote presentatie -- door mede-oprichter en CEO Aneel Bhusri van Workday samen met het senior management team -- vindt plaats op woensdag 2 december 2015 om 10.00u 's ochtends CET. Online registratie verschaft toegang tot het live bekijken van de uitzending.

Workday Rising Europe 2015 biedt een breed scala aan sessies, waaronder casestudies van klanten, interactieve trainingen, diepgaande productdemonstraties en fora waar klanten met elkaar ideeën en best practices kunnen uitwisselen. De verschillende sessies tijdens de conferentie bieden inzichten van experts op de volgende vier kerngebieden:

  • Workday Human Capital Management (HCM)
  • Workday Financials Management
  • Technologie, onder andere op gebied van analytics, mobile en gebruikservaring.
  • Drive Excellence and Success with Workday, een programma gericht om klanten hun investeringen in Workday te laten optimaliseren en maximaliseren.

Partners vormen en belangrijk onderdeel van Workday Rising Europe 2015 en werken intensief samen met Workday om klanten te helpen bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Tijdens het evenement biedt Workday een Innovation Exchange aan waar klanten kennis kunnen maken met een groep partners in services, software en advies. Hiermee kunnen ze bedrijfsdoelstellingen bespreken en ontdekken hoe ze de meeste waarde uit een Workday-implementatie kunnen verkrijgen.

Tot de Workday Services, Software en Advisory Partner sponsoren tijdens Workday Rising Europe 2015 horen onder andere:

  • Platinum sponsoren - Accenture, Aon Hewitt, Deloitte, IBM, PwC
  • Gold sponsoren - DayNine, Hewlett Packard Enterprise, Kainos, KPMG LLP, OneSource Virtual
  • Silver sponsoren - Adobe, ADP, Anaplan, Appirio, Ataraxis, Cloudator, CloudPay, Cornerstone OnDemand, SafeGuard World International, Tidemark
  • Bronze sponsoren - Accu-Time Systems, Mercer, PeopleDoc, Realright, Saba Software
  • Emerging sponsoren - Activpayroll, Decisif Consulting, Dovetail Software, everBe, Intelligo, North Highland, Raet, Tieto, nubilum, Xactly

Meer informatie

Over Workday
Workday is toonaangevend leverancier van enterprise cloud applicaties voor human resources en finance. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie op www.workday.com. en www.workday.com/nl

© 2015. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Contact informatie:

Voor meer persinformatie:
Workday
Lisa Stassoulli
telefoon +44 (0)7568 377476
e-mail lisa.stassoulli@workday.com

Yellow Communications
Majoy Koetsier-Juriaans
telefoon +31 (0)23 555 34 24
e-mail workday@yellow-communications.com


Ontvang Workday-nieuws per e-mail.
Mediavragen? Neem contact met ons op.
Weet u zeker dat u de Workday Newsroom voor deze regio wilt verlaten?